fbpx

Gedupeerd door IRPH

Krijg uw geld terug zonder risico

Gratis consult - No cure, no pay!

Gedupeerd door een hypotheek op basis van IRPH?

—————- ◊ —————-

IRPH is een referentie-index van het hypothecair krediet berekend door de Bank van Spanje. Deze hypotheken zijn echter duurder omdat geschat wordt dat de klant die een hypotheek heeft op basis van deze indicator gemiddeld 30.000 euro meer zal betalen.

Wat het Hof van Justitie van de Europese Unie analyseert is niet de geldigheid van deze index, maar hoe banken deze hebben gebruikt en of er voldoende transparantie is gegeven. Veel mensen met een Spaanse hypotheek ontdekten dat ze hogere tarieven hadden dan de Euribor en niet waren gewaarschuwd voor de economische last die deze IRPH index voor hun portemonnee met zich meebracht.

Gratis consult – No cure, no pay!

Wat is er gebeurd?

Miljoenen mensen in Spanje hebben met hun bank een hypotheek afgesloten die deze clausule of onrechtmatige voorwaarde bevat waardoor veel meer rente wordt betaald tijdens het aflossen.

Wie kunnen reclameren?

Alle mensen met een Spaanse hypotheek die de IRPH in hun hypotheekakte hebben staan.

Waarom is dat?

Omdat het illegaal is om onjuiste rente in rekening te brengen op de hypotheken die banken u geven om woningen te kopen. Geschat wordt dat iedere door de IRPH gedupeerde gemiddeld meer dan 30.000 euro teveel betaalt voor zijn of haar hypotheek.

Wat hebben we nodig?

Het is heel simpel; een kopie van de hypotheekakte waarin wordt gerefereerd aan de IRPH. En de afschrijvingstabel van deze hypotheek. Als de Bank deze documenten niet wil verstrekken, dan vragen we ze voor u op.

Gratis consult

Vul dit formulier in en wij nemen snel contact met u op.

——————- ——————-

×

Hallo!

Klik op een naam om direct te chatten of stuur een email naar info@capdorlegal.com

× Hoe kan ik u helpen?