fbpx

Gedupeerd door gestructureerde obligaties

Krijg uw geld terug zonder risico

Gratis consult - No cure, no pay!

Gedupeerd door gestructureerde obligaties?

—————- ◊ —————-

Gestructureerde obligaties zijn zeer complexe en risicovolle, verhandelbare financiële activa, met een bepaalde looptijd en een rendement gekoppeld aan de koers van een aandeel of een aandelenportefeuille. De meest effectieve manier om uw verlies in gestructureerde obligaties terug te vorderen is een rechtszaak.

BONO FORTALEZA, TRIDENTE, GRAN BANCA, BIENVENIDA, LEHMAN BROS,, GOLDMAN SACHS, DEPÓSITO RANGO, BBVA-MULTICUPÓN, BP-BBVA zijn enkele van hun namen.

Gratis consult – No cure, no pay!

Wat is er gebeurd?

Banken in Spanje verkochten lukraak enkele obligaties die namen zoals Fortaleza, Bacon, Tridente, Autocancelable, Lemans, Cántabro, Teleco, waarbij het kapitaal, dat u hebt geïnversteerd in ruil voor beloften van grote winsten, uiteindelijk verloren is gegaan omdat het rendement ervan afhankelijk was van de koersen van de verschillende aandelen.

Wie kunnen reclameren?

Iedereen die in deze gestructureerde obligaties investeerde, omdat de banken normaliter de complexiteit en risico’s niet goed verklaarden en uiteindelijk, op de vervaldatum, bijna al het aanvankelijk geïnvesteerde kapitaal verloren was gegaan.

Waarom is dat?

Omdat het wordt beschouwd als illegaal om complexe en riskante financiële producten, zoals deze obligaties, te verkopen wanneer het niet duidelijk is wat de risico’s zijn en in welke specifieke gevallen kapitaal verloren zou kunnen gaan.

Wat hebben we nodig?

Een kopie van het contract dat u heeft getekend toen u deze gestructureerde obligaties kocht en het bedrag dat u heeft verloren op de vervaldatum van deze producten. Het is ook belangrijk dat u ons een brochure of verklarende bijlage verschaft over deze obligaties die u mogelijk hebt gekregen toen u ze kocht.

Als u deze informatie niet meer heeft, en de Bank wil u deze informatie niet verstrekken, dan zullen we u vertellen hoe u deze alsnog kunt krijgen.

Gratis consult

Vul dit formulier in en wij nemen snel contact met u op.

——————- ——————-

×

Hallo!

Klik op een naam om direct te chatten of stuur een email naar info@capdorlegal.com

× Hoe kan ik u helpen?