fbpx

Gedupeerd door clips of financiële swaps

Krijg uw geld terug zonder risico

Gratis consult - No cure, no pay!

Gedupeerd door clips of financiële swaps?

—————- ◊ —————-

Swaps zijn financiële producten met een hoog risico die diverse banken in Spanje als verzekering boden bij het aanvragen van een hypotheek. Hiermee konden klanten het risico tegen renteverhogingen afdekken, in ruil voor het niet profiteren van rentedalingen door het feitelijk bevriezen van de rente. Hierdoor is de bank verplicht om het verschil te betalen als de rente stijgt boven het contract maximum, maar de klant betaalt feitelijk het verschil in het geval de rente daalt.

Gratis consult – No cure, no pay!

Wat is er gebeurd?

Deze swaps werden aan particulieren, maar vooral aan kleine en middelgrote ondernemers aangeboden, als verzekering tegen de schommelingen van de rente die in rekening werd gebracht voor af te lossen leningen.

Wie kunnen reclameren?

Iedereen die deze clips of financiële swaps contracteerde, omdat het uiteindelijk in plaats van als verzekering in de praktijk werkte als een misbruik waardoor de bank uiteindelijk grote winsten ontving ten koste van de de gedupeerden, die grote verliezen hebben geleden.

Waarom is dat?

Omdat wat als verzekering werd aangeboden zodat de klant zou worden gedekt tegen schommelingen of variaties in rentetarieven, uiteindelijk een ander bankmisbruik werd, waarvoor de gedupeerde in haar periodieke betalingen altijd ten gunste van de bank verloor.

Wat hebben we nodig?

Het contract waarmee u voor deze swap of clip of financiële swap heeft getekend en de periodieke afschrijvingen die het resultaat waren van dit contract .

Als de Bank u geen kopie van dit contract of de afschrijvingen verschaft, helpen wij u dit te te verkrijgen. Aarzel niet, u staat in uw recht!

Gratis consult

Vul dit formulier in en wij nemen snel contact met u op.

——————- ——————-

×

Hallo!

Klik op een naam om direct te chatten of stuur een email naar info@capdorlegal.com

× Hoe kan ik u helpen?