fbpx

Gedupeerd door Banco Santander effecten

Krijg uw geld terug zonder risico

Gratis consult - No cure, no pay!

Gedupeerd door Banco Santander effecten ?

—————- ◊ —————-

Om de Nederlandse bank ABN AMRO te kunnen financieren en verwerven, voerde de BANCO SANTANDER in 2007 een uitgifte van effecten uit die zij Santander effecten noemde. De verkoop werd gehaast opgestart en de bank begon de marketing zelfs vóór de registratie van dit financiële product bij de CNMV (Spaanse AFM).

Bovendien werden deze effecten door de werknemers van de bank aangeboden als een investering die een groot rendement bood, maar het risico dat de aankoop van dit product zou kunnen inhouden, werd niet meegedeeld. Dit was een van manieren die de bank heeft gebruikt om fondsen te werven.

Met de komst van de crisis op de aandelenmarkt daalde de koers van het aandeel, en in oktober 2012 werden de eigenaren van Santander effecten gedwongen om 16 euro te betalen voor aandelen die nog geen 6 euro waard waren. Met de verandering verloren klanten bijna de helft van hun investering.

Vanwege het risico van verlies dat dit product inhoudt, zou het alleen aan professionele beleggers moeten worden aangeboden, maar het werd aangeboden aan mensen zonder financiële achtergrond, gepensioneerden en particuliere beleggers.

Gratis consult – No cure, no pay!

Wat is er gebeurd?

In 2007 kochten bijna 130.000 gedupeerden van Banco Santander zogenaamde Santander effecten, ook wel converteerbare obligaties of “producto amarillo” genoemd. Op 2012 werden ze omgevormd tot Santander aandelen die bijna 60% van de initiële investering verloren.

Wie kunnen reclameren?

Iedereen die deze Santander effecten heeft gekocht, of het nu particulieren, bedrijven of verenigingen zijn. En we zijn allemaal op tijd om te reclameren..

Waarom is dat?

Omdat deze Santander effecten werden verkocht zonder waarschuwing over hun grote complexiteit en ernstige risico’s. En dit is verboden door de wet. Om deze reden kunt u nog steeds aanspraak maken, zelfs als u de aandelen, waarin deze Santander effecten zijn omgezet, al hebt verkocht . U kunt altijd aanspraak maken op het verloren verschil.

Maar let op: de deadline om te claimen loopt af in de herfst van 2020…

Wat hebben we nodig?

Het is heel simpel: een kopie van de originele aankooporder uit september of oktober 2007. Dat is genoeg.

Als u de aankooporder niet kunt vinden of wanneer de bank u geen kopie geeft, dan kunnen wij deze voor u opvragen.

Gratis consult

Vul dit formulier in en wij nemen snel contact met u op.

——————- ——————-

×

Hallo!

Klik op een naam om direct te chatten of stuur een email naar info@capdorlegal.com

× Hoe kan ik u helpen?