fbpx

Aandeelhouders van Banco Popular

Krijg uw geld terug zonder risico

Gratis consult - No cure, no pay!

Gedupeerd door aandelen en obligaties van Banco Popular?

—————- ◊ —————-

Het rapport van de Centrale Bank van Spanje van april 2019 over de Banco Popular gaf ammunitie aan de gedupeerden die aandelen in de bank kochten, aangezien zij concludeert dat de Bank geen echt beeld van haar situatie heeft vertoond. Daarmee opende zij de deur om het verlies van de belegging in de effecten van de bank terug te vorderen.

Als dit ook voor u geldt, dien dan via ons een claim in, want u heeft het recht om uw geld terug te vorderen.

Gratis consult – No cure, no pay!

Wat is er gebeurd?

Een bank die zich in de maatschappij als een solvabele bank presenteerde, was eigenlijk al vele jaren een bank met ernstige moeilijkheden.

Wie kunnen reclameren?

Alle beleggers die aandelen van Banco Popular hebben gekocht van 2000 tot 2017, omdat de ernstige moeilijkheden zijn verborgen voor al deze aandeelhouders.

Dit geldt ook voor alle beleggers die gedurende deze jaren preferente aandelen kochten, of obligaties van de Banco Popular die later geconverteerd werden in aandelen.

Waarom is dat?

Omdat het illegaal is om aandelen, preferente aandelen of obligaties te verkopen van een bank die haar ernstige boekhoudkundige, financiële of economische moeilijkheden verbergt, zoals de Banco Popular heeft gedaan.

Wat hebben we nodig?

Het is heel simpel; inkooporders voor aandelen, preferente aandelen of obligaties van de Banco Popular. Als u een aandeelhouder bent, kunt u ook de aankoopgeschiedenis bestellen waar al uw aankopen en verkopen worden weerspiegeld. En als de Bank het u moeilijk maakt om deze informatie te krijgen, vragen wij het voor u.

Gratis consult

Vul dit formulier in en wij nemen snel contact met u op.

——————- ——————-

×

Hallo!

Klik op een naam om direct te chatten of stuur een email naar info@capdorlegal.com

× Hoe kan ik u helpen?